Věřím, tedy jsem?

Věřím, tedy jsem?

Anotace: Věnováno mému Osobnímu bohu..

Stíny se míhají,
Plameny stravují,
/mrtvolu/

Oběť pohanské modle
se sekyrou v ruce.
Udusaná hlína, stovky nohou

Co jsou zač ti bohové,
Jaký je důvod života?

Co je zač ta země,
po které chodíme?

/peklo i ráj/

Vše skončí, zacelí se
Nebe bledne
Když sedm bude
spojeno v jedné
Autor Striga, 09.10.2009
Přečteno 408x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, Fenceless, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st..krásná báseň

13.01.2010 20:40:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí