Andělský žalm

Andělský žalm

Anotace: tento je čistě jen Bohu....

Ať jdou andělé zástupů za Tebou,
ať kráčí! ať kráčí!
ať vezmou mě sebou!

Dej, abych směl jít s anděli,
ať jsem jeden ze zástupů,
mé uši a oči tě uslyšely,
rozežeňme moc těch supů!
Už nejsem spoután Mřížemi...

Ať jdou andělé zástupů za Tebou,
ať kráčí! ať kráčí!
ať vezmou mě sebou!

Ó dej mi Pane, dej mi křídla,
zlaté perutě či husí brky,
dej mi kopí, abych směl střežit nebes sídla,
budou padat nepřátelské krky!
Ó bojovat jen za Tebe bojovat.

Ať jdou andělé zástupů za Tebou,
ať kráčí! ať kráčí!
ať vezmou mě sebou!

Vzletět k tobě do nebes,
kopím prorážet mračna a oblaka,
oslavovat jen Tebe,
být Trubcem a za božího zpěváka.
Zpívat Tobě aleluja, aleluja...

Ať jdou andělé zástupů za Tebou,
ať kráčí! ať kráčí!
ať vezmou mě sebou!

Přilbici zlatou na hlavě mít,
být rytířem tvé lásky a slávy,
šeříky a růže z nebe sít,
zpívat o tvé slávě s kosy, pávy.
Být rytířem tvé Lásky!

Ať jdou andělé zástupů za Tebou,
ať kráčí! ať kráčí!
ať vezmou mě sebou!
Autor L. Šebestián Borský, 16.10.2009
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tím rytířem jsi i když nemáš kopí a helmici. Každý je synem či dcerou Boha a lásky. st

16.12.2009 20:13:00 | Alien.v.v.s.

Jen tvému Bohu? Co ti vlastně člověku dává právo přivlastnit si celého Boha? Takového si klidně ponech.

16.10.2009 22:36:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí