Boží černý šat

Boží černý šat

Anotace: ...

Bůh oblékl se v černý šat,
pohladil své vyskládané slzy,
nechce být ani nad jednou kat,
jen vinařem toužil být a chlácholit
své křehké hrozny.

Oblaka se zatáhla v déšť,
co z nás smývá naše jediné hříchy,
jen smíchem doprovází vodní tříšť,
co v mrazivé svody tělesných schránek
umírají smíchy.

A bůh, jen oblékl svůj černý rubáš,
pohladil kříž svého věčného syna,
nevadilo mu, že viděl tě jak ho líbáš,
vždyť jsi jeho nestárnoucí dcera…
Autor Láďa, 03.11.2009
Přečteno 390x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, ziriant, Churry, Psavec, Kars, Markéta Hl., WAYWARD, Djinii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá
ST

03.11.2009 13:27:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí