Tichá hrozba

Tichá hrozba

Anotace: Nechal jsem se inspirovat různými horory jako například filmem Daria Argenta - Armáda démonů - matka slz.

Skončily již doby,
kdy člověk se bál
kouzel a prokletí.
Dost bylo zloby,
co vítr odvál;
taje skrytá staletí.

Zapovězená božstva,
která nesmíš vyslovit,
upadla v zapomnění.
Stvořitele tvorstva
můžeš kdykoli oslovit,
i když tu vlastně není.

Bojí se mluvit gestem,
neboť je postihne hněv
anebo i cosi horšího.
Strach se šíří městem,
již žádný smích a zpěv,
mají respekt ze staršího.

Myslet taktéž mozkem
znamená pro démony,
božstva jistou smrt.
Lepší je nebýt mezkem,
Házíme vše na hormony;
kdo z nás uvnitř není zmrd?!
Autor jehlaspichlas, 24.11.2009
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, harmony, CORONATION, hašlerka, enigman, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to myšlenku.....líbí se mi to.

24.11.2009 09:33:00 | Boudicca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí