Vločky

Vločky

Anotace: O naději ve smutku.O světle, které hladí,i když cítíme tmu.

Vločky jsou někdy znamení
co v nebi se rodí
a na zem padají
stejně jako slzy se v oku tvoří
a po tváři stékají

Zastav už Kriste prosím
lidská neporozumění
v srdci si lásku nosím
a vánoční sliby zhasínají

Vločky jsou někdy jako kapky rosy
co jarní květiny na listech nosí

Zastav už Kriste prosím
tu bolest co si v sobě nosím
ať mohu snít o světě
co nezná tmu
ať se s Tvou záři navždy protnu
Autor Gretka Klementain, 28.11.2009
Přečteno 412x
Tipy 9
Poslední tipující: kavec, Zefi, jedam, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buď vítána na Literu i se svou krásnou motlitbou...ST

28.11.2009 16:23:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí