Svatý Františku

Svatý Františku

Anotace: rozhovor

Svatý Františku,

tvůj chvalozpěv na vodu
denně bych měla zpívat asi
O radosti, jež v srdci sídlí
A nezáleží na počasí

Proč neděkuješ té, jež dává
a živí všechny - matce Zemi ?
Máš pravdu, tak si nestěžuji
a dnes už zase dobře je mi

Ale to slunce, jak mě zlobí…
Chodí tak brzy, brzy spát
Tak dobře, už si nestěžuji
vím - nablízku je SLUNOVRAT
Autor Markéta Hl., 11.12.2009
Přečteno 406x
Tipy 29
Poslední tipující: divoska_jaja, susana načeva, Pevya, bejbyyyy, WAYWARD, Juraj Hrom, Mbonita, Skalsky Pavel, Zpátky, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vďaka Bohu v mene Krista za Zem
-st

14.12.2009 23:38:00 | Juraj Hrom

Hezká báseň. Zajímavá

14.12.2009 08:03:00 | Skalsky Pavel

Zlehounka napsaná, zasloužíš si poklonu

12.12.2009 07:35:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí