Raduj se,raduj

Raduj se,raduj

Anotace: Děda napsal novou knihu Vyznání víry a tato báseň se nachází právě v této knize.Vybrala jsem zrovna tuhle,protože mi ji věnoval a já si toho nesmírně vážím.

Raduj se,raduj,že slunce svítí,
že stráň je plná pestrého kvítí,
že voní louky,zpívají ptáci,
mravenci spěchají za svojí prací,

že v trávě voňavé jahody zrají
a včely ve květech svůj nektar mají,
raduj se z potůčků,co lesem spěchá,
setká se s jinými a je z nich řeka.

Raduj se ze slunce,že ráno vstává,
paprskem zdraví tě,denně ti mává,
pohleď jak třpytí se překrásně rosa,
poslouchej zvečera písničku kosa.

Za den on děkuje,za krásná rána,
svou píseň slaví našeho Pána,
co stvořil také nás,denně nás chrání,
vše dobré bereme my z jeho dlaní.

Děkuji Ježíši za všechnu krásu,
za to,že přinesl také mě spásu,
děkuji vroucně za svého tatínka,
za to,že ráda má mě moje maminka.
Autor Janana, 03.01.2010
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: Ik, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Raduju se...díky, Pane

22.01.2010 04:08:00 | Monikáč

Nádherná básnička :)

10.01.2010 23:45:00 | kleopatra.sedma

děkuju

03.01.2010 23:09:00 | Janana

krásná báseń ST.

03.01.2010 23:07:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí