Starší

Starší

Anotace: Báseň psaná z důvodu toho , že mám být volena do Staršovstva. A uvidíme jak to dopadne...už za týden...

Jak já mohu býti starší
když jsem ještě mladá přec
Jak já mohu býti starší
nevím vůbec nic, to je jistá věc
Jak já mohu býti starší
když jsem ještě mladá ve víře
Jak já mohu býti starší
i když jsem v některých věcech jak zvíře
Jak já mohu býti starší
kdo mě mohl navrhnout
Jak já mohu býti starší
když nemohu ve svém srci ani kamenem pohnout
Jak já mohu býti starší
proč a jak co vše dělat mám
Jak já mohu býti starší
když si nejsem jistá zda na to mám
Jak já mohu býti starší.........

uvidíme co život mi přinese
uvidíme co tahle funkce mi odnese
uvidíme co bude dál
uvidíme co mi tím chce říct Pán
Autor Kšanda :), 05.03.2010
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí