Za branou

Za branou

Anotace: *

Ráno padá rána za ranou
S vlažným kafem čekám před branou
Chladlo trochu dýl, než mělo
A já vstala do neznáma
Nepoznaná sama sebou

Co bude za ní? Co tam čeká?
Mekka, Řím či Jerusalém…
Vrátný: "Pání, za kým jdete?"
Nemám zdání!
Asi jak ptáci táhnou na Jih
mířím taky za tím Světlem!
Autor Magna, 17.03.2010
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Boudicca, Marfuša, ilona, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za světlem táhnout,
bez všedních starostí,
myšlenky nechat chladnout,
to je cesta k radosti.

pěkná;)

24.03.2010 11:20:00 | Boudicca

Dobré vyjádření

22.03.2010 16:10:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí