Louka mých citů

Louka mých citů

Anotace: o mě

Vykvetla louka mých nejhlubších citů
a spočinul na ní slunce svit.
Dýchal jsem vůni všech těch květů
a byl jsem v lásce utopen,
plaval jsem v moři vlastního bytí
a můj Nejdražší Pán Bůh
Svou láskou mé srdce hřál
a můj svět prozařoval.

Na stromech plody obtěžkaných,
u zpívajících pramenů v lesním tichu,
ve vzpomínkách dětských dnů,
ve hvězdném nebi, když den jde spát,
nalezl jsem Tvou sladkou Tvář
a otisk Tvůj,
našel jsem naplnění a smysl mého žití.

Píseň mého srdce v uších mi zní,
jsem to já,
Boží dítě
a syn Matky přírody.
Moudrost každého kamínku
i krása suchého listí na podzim,
unáší mne Tobě vstříc.
Autor Koli, 24.03.2010
Přečteno 461x
Tipy 5
Poslední tipující: honnnzik, modrá..., CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu krásné!

24.03.2010 14:52:00 | modrá...

Něžné a krásné.

24.03.2010 12:49:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí