Nic

Nic

Anotace: inspirací mi byl Jim Morrison

Miluju
a nemám rád.
Stojím tu,
ač nechci tě znát.

Provazy,
plny hudby co chci hrát,
překryji tvé vnady,
s nimiž kyselinou,
jež morrisonovi hady
z hlubin jeho duše vynesla,
tě chci poznávat
Autor Narrion, 15.04.2010
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí