Cesta

Cesta

Anotace: Není to můj obvyklý styl, ale docela se mi to líbí. Posuďte sami...

Skrze strach.
Skrze bolest.
Skrze nanávist.
Skrze utrpení.
Skrze nejtemnější noc
já půjdu
a s nadějí v duši
a se světlem v očích
a s láskou v srdci
projdu vším
tím zlým
a na konci
těch cest
těch dní
těch snů
znovu poznám
že život
je krásný
že život
je věčný
že život
je náš.
Autor Avari, 16.04.2010
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí