Anděl, co mě s sebou vzal

Anděl, co mě s sebou vzal

Anotace: Inu, co k tomu říci. Je to jedna z mých oblíbených, i když není moc dobrá

S křídly navždy zčernalými
hříchy všemi spáchanými,
v ruce kalich s krví těch,
co dlí na svých obětech.
Svou duši ďáblu odevzdal
anděl, co mě s sebou vzal.

Z božích pout ho propustí,
Temnému hřích odpustí.
Slovo krve provolá,
k Věčnosti se dovolá.
Jemu své věčné sliby dal
anděl, co mě s sebou vzal.

A ten z říše zvrácených
vládne duší ztracených.
K věčnýcm mukám konce dní
odsouzen tu v hrůze sní.
Od těď navždy zná jen žal
anděl, co mě s sebou vzal.
Autor Avari, 16.04.2010
Přečteno 590x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí