Stíny tužby

Stíny tužby

Anotace: ...

Proč mlčí, proč nic neříká,
jen prstem úst se dotýká,
je ve mně strach a panika,
že můj čas brzy dotiká.

Nic nedrží mě, rodina a práce,
rozdat se, to je další štace,
Bůh poslal bratry na pomoc,
jeden je světlo, druhý noc.

Pohádky, písně cestu tají
a v sobě Boha uctívají,
úkryt před sebou není nutný,
mít hadry, obleky či kutny.

Přijal i lidi, co mám ráda,
bez nich má duše chřadne, strádá,
až beze zbytku příjmu hoře,
najde nám místo na obloze.

Milovat celým srdcem, celou myslí,
pracovat pro druhé a čistit
nánosy hříchů, zlo a špínu,
najít k sobě druhou polovinu.
Autor Inge, 05.05.2010
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, danav, CULIKATÁ, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak za tuhle básničku Tě člověk musí mít rád i když Tě nezná!!Culík určitě.Je kouzelná,hodně mně říkající.Piš,piš-ráda Tě čtu.

05.05.2010 20:48:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí