Bože

Bože

Anotace: Slova jen pro něj...

Bože, ačkoli se tak vždy nechovám
pevně v Tě věřím,
v srdci svém Víru v Tebe mám
jen ona přináší příměří.

Bože, když potřebuji,
jsi mi ku pomoci,
jsi tu pro mě.

Bože, občas se rouhám,
ale ty víš,
že to nemyslím, jak povídám.

Bože, stůj při mě i dál,
moc Tě prosím.
Já budu s tebou
i přes to zlé, co zkusím.
Autor Anches, 09.05.2010
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Iv, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobře

23.05.2010 06:09:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí