Věřím

Věřím

Anotace: ...

Hlas hlubin a cherubín hraje,
závěje a jinovatka taje,
ozval se pláč ze stáje.
Dítě, co na rukou má svět
a hledá spásy odpověď.
Myšlenka k nebi uletěla
a láska spojila, co měla,
bez výjimek a zcela.
Pohlceni nadějemi a touhou
poklonili se Bohu,
mlčí, zachumlaný v tajemství
jak medvěd do brlohu.
Posílá lásku dodnes do éteru
bez cíle a beze směru.
U oltáře opilá a sjetá
vyhasla duše jako cigareta.

Pohádky miluji a poučení beru.
Autor Inge, 10.05.2010
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, danav, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká Inge-pohádky také miluju a milovat nepřestanu:-)

10.05.2010 20:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí