modlitba

modlitba

Anotace: ab

Modlitba

Děkuji za tvoji ochranu
Ve spánku, ve dne, kdykoli
Za to, že najdu odvahu
Své myšlenky i vyslovit

Děkuji za dary co mi dáváš
Děkuji za jejich nezištnost
Za to, že v důvěře neustáváš
Že lásky máš vždy víc než dost

Děkuji za všechna znamení,
Za „shody náhod“, symboly
Za cestu a vše co patří k ní
Za pravdu, i když zabolí

Děkuji Bože že tě mám
Že ve mně držíš otěže
Že když se pořád jenom ptám
Na každé proč máš protože

Děkuji že Ti mohu jít
Každý den o krok naproti
Že tady mohu prostě žít
Že tuhle žízeň už nezkrotím…
Autor trentatre, 15.05.2010
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: fled, Divoženka1, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí a proto Ti se zaculením dává Culík St!:).

15.05.2010 13:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí