Do konce svých dnů

Do konce svých dnů

Anotace: ... s tebou chci být napořád ...

Proč pláču? Steskem za tebou.
Proč jsem šťastná? Že tě vidím.
Dá-li Bůh, i po smrti tě budu milovat.
Má duše bude klidná pouze ve tvém objetí.
Počkám. Čeká nás hodně práce a mnoho smutku i legrace,
mnoho sebezapření.
Tvůj osud je vryt do srdce mého.
Zdálo se být nestálé, ale už našlo tvůj dům.
Vale dávám svým přáním a snům.
Posílám ti polibek po větru, posílám ti pohlazení vody.
Budu se snažit být ti oporou, být ženou i do nepohody.
Nevadí, že nemám prstýnek z poutě s červeným kamínkem.
Věřím, že ho pro mě někdy najdeš v trávě
a možná jsi ho našel právě.
Rozmysli si dobře, zda je pro mě,
jestli jsem ta, které ho chceš dát,
jestli jsem láskou ve tvém domě
a zda i ty mě máš rád.
Autor Inge, 19.05.2010
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovou romantickou dušičku-určitě má rád!;-)

19.05.2010 19:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí