Proměnlivá cesta

Proměnlivá cesta

Anotace: mlaďoučká dívka ,která proniká do světa dospělých

Neviná ještě,nezkažená v této době,
hledáš smysl života v krásné podobě,
věříš na lásku,pravdu a Boží krásu
nevnímáš zkažený svět,plný špíny a prachu.

Jsi růže bez trnu a vyzařuješ teplou zář
úsměv máš krásný,po zádech mi prošel mráz.

Křehká jak pampeliščino chmýří,
čeká tě náraz větru který tě rozvíří.
K lidem otevřena jak obloha
život zasvětilas pro Boha,
nabízíš lidem hřejivou lásku,
nehraješ si na primadonu,krásku.

Máš ještě nasazené růžové brýle
škoda že přijde ta těžká chvíle,
kdy někdo tě uvede do reálného pohledu,
zjistíš že kolem jsou lidé z ledu.

Očkem na ně koukáš,
chytáš pohledy a doufáš,
že záblesk tvých pronikavých očí,
na jejich lhostejnost zaútočí.

Jen je otázka času,kdy dopadneš na tvrdou zem,
zjistíš že kolem panuje nezájem.
Změnit tenhle hříšný svět,
nebude na to stačit životní let.

Neovlivní to ani má slova strohá,
všechno může měnit víra v Boha.
Nezáleží v jakém jsi průšvihu,době.
On vždy stojí při tobě.
Autor Danger, 20.05.2010
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Liduška, Iv, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé,obojí si umím představit,jen radši to druhé,ten první to má strašně složité pokud to che brát vážně,nadruhou stranu příjem jistej...Já si vždy přál starší sestru,což nemám...
Dík za komentík a Tvůj pohled.

11.05.2011 21:49:00 | Danger

ty bys byl dobrej kněz či pastor asi.. a nebo starší brácha pro slečnu :o)

10.05.2011 15:06:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí