Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: Zachtělo se mi psát...spíše, napadly mě rýmy ^____^

Sbírka: Žalostná snění

Mé nohy
nevrhají můj stín,
promlouvám v bohy,
hledím do sutin,
chci se nadechnout,
jenže to nejde,
nemůžu se z místa hnout,
ale co na tom sejde,
když svět se mi hroutí
před očima,
duše se rmoutí,
čí je to vina?
To už není můj stín,
na hlavě má rohy,
hledím do sutin,
promlouvám v bohy,
skrz prsty mi uniká,
do pekelných vod,
kam mi to jen utíká,
můj cenný život?
Kdo se to do mě cpe?
Čí mysl odhání tu moji?
Cítím že bude zle,
to nejsem já, kdo tu stojí.
Na noze tíží mě kopyto,
z hýždí ocas vyrůstá mi,
cítím jen čiré zlo,
opouštím matičku zemi,
mé tělo přebírá
pekelný pán zla,
na zemi začíná
apokalypsa.

Autor Elie, 01.07.2010
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám velikou pochvalu, mě se to moc líbilo.

14.07.2010 18:37:00 | carodejka

Bylo by to dokonalejší, kdyby tam nebyla na konci ta proměna. Jinak nápad se stínem je perfektní, a celá atmosféra taky :)
Mimochodem, někde uprostřed máš "sutn", ale to se stane ;)

02.07.2010 11:45:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí