Dát kus sebe

Dát kus sebe

Anotace: co je víc?

Zdravé děti to je dar
chvála Pánu Bohu
být sám to je zmar
a proto dávám dokud mohu

není větší štěstí
a není žádné jindy
kdo se láskou postí
nevyleze z bryndy

jen se neboj a lásku rozdávej
a vše zlé se vytratí
dětem milost dopřávej
však se jim to neztratí

být sám vpředu
a dávat lásku k ledu
starat se jen o sebe
a nedívat se na nebe

na rodinu nemít čas
když slyšíš dětský hlas
a děti,že jsou překážkou
pak tvé žití je náhražkou
Autor Akyš, 06.07.2010
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké a je v tom hodně pravdy.))

Není větší štěstí
a není žádné jindy.
Kdo se láskou postí,
nevyleze z bryndy.

23.07.2010 14:22:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí