Děkuji, Bože

Děkuji, Bože

Anotace: ... nezávisle ...

... vzrůstá naděje, když člověk prozřeje ...
... díky Bože, že už vím, kdo mi škodí ...
... smutné je jen to, že plujeme na shodné lodi ...
... sestro, proč ta nenávist, s níž nepohne ani skála ...
... mě nevadí, žes mi všechny vztahy překazila, vše vzala ...
... kdo máte možnost vidět, dívejte se a někteří se mohou stydět ...
... ale teď budu bojovat a porazím tě, to mi věř ...
... čaruj si, jak chceš, pronásleduj mě jak zvěř...
... cloň lidem oči, ať vidí jenom tebe a lež ...
... celou svou bytost odevzdávám BOHU a prosím ho, mě střež ...
Autor Inge, 16.07.2010
Přečteno 478x
Tipy 5
Poslední tipující: Ik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych Boha potřeboval, aby mi pomohl ve světě skutečném i virtuálním. Hraji v kostele na varhany, hudba je krásná, ale ty vztahy mezi lidmi ve společnosti jsou bohužel špatné.

19.07.2010 19:17:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.

Stráží Ti dušičku:))St.

16.07.2010 05:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí