Přejdi na můj břeh

Přejdi na můj břeh

Anotace: ... ať si Sára, jak chce, štěká ... ... vím, že tebe nic neodradí, nic nevyleká ...

Důkaz neviny
nebuď nečinný
Strom života, ať kvete
a ty se probuď, světe
Zůstalas usvědčená
až k tobě sahá schéma
Milovaná Eva,
tvůj pokles už neva
Bůh ti podal svou ruku
jsi okrasou zelených buků
Čekalas na usmíření
vydechni poslední steny

Celé bytí vyhlížený!
Autor Inge, 16.07.2010
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Sweet KiWi, Kars, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí