City a modlitby

City a modlitby

Anotace: rozmluva se sebou

V malém městě nebo v City
Kde lidi občas mají na hadry city
V duši citrony
Za zády démon ubalil si cigaretu
Přebírá šichtu
A ptá se mě co bude.
Nic
Dnes ne
Dnes pouze děkovná modlitba
zaletí k přátelům z minulých životů
A k matkám z minulých životů
K bratrům z minulých životů
A k Bohu z mých minulých životů
Zbylých šedesát procent pak k tomu současnému
Představuji si touhy lidí z šedesátých let
stvořit sympatický svět
Pod vlivem LSD
A my už dnes, já i můj pes víme
2010
Láska Staví Domy.
JAKO VŽDYCKY
Tak démone můj se neboj
dočkáš se mého hříchu
Tak světlo mé se neboj
Dočkáš se mého
dobrého citu
Autor Kéž bych byl kytička, 25.07.2010
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Akura, Jeněcovevzduchukrásného, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí