***JÁ TEBE PROSÍM***

***JÁ TEBE PROSÍM***

Anotace: ty snažíš se splnit každé mé přání,však nevíš,že nejcenější je pro mne s Tebou milování...

*
nevím zda jsi,ale ten koho hluboko v srdci nosím
Za tebou do chrámu rozmlouvat chodí.
Nevím zda jsi,však často Tě volám a ptám se
Proč mne u srdce tak strašně bolí.
*
Až láska má do Tvého domu půjde
A ze svých hříchů se zpovídat bude,
Tak mu pověz Pane můj,že tady chřadnu
Jak čajová růže,že po mé tváři slzy kanou,
Že nevím zda mám vedle sebe muže
A cítím se jak odstrčenou pannou.

*
Pověz mu Pane můj,že sice mám vedle sebe
Partnera,ale k čemu to je když naše lože
Haní nevěra.
Přesto se na něj nezlobím a jeli to
Zkouška Tvá,já s hlavou skloněnou se jí
Podrobím.
*
Já nestěžuji si na to, že mám jídla hojnosti
A teplou peřinu,však náklonnost jeho
Se podobá té, co dává se miminu.
*
pověz mu Pane můj, že po večerech pláči,
Že duše má se podobá uschlé kytce
V květináči.
Pověz mu Pane můj-že schází mi,
Že toužím po jeho náruči a krásném
Milování,že víc než na život-já myslím
Na smutek a taky na umírání…
Autor kokyno, 05.09.2010
Přečteno 530x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Danga, dream in emptiness, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mysli na život :). je to daleko krásnější..ale to Ty jistě víš.. tak vzhůru ze dna :))

05.09.2010 11:34:00 | Gabrielle

To je moc smutné:-((((.

05.09.2010 11:02:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí