Poslední přání

Poslední přání

Anotace: Hm. Říkejme tomu,...třeba nuda:)

Sbírka: Žalostná snění

Poslední tužba
nesplněných snů,
poslední služba
promarněným dnům.

Za dveřmi stojí,
tiše čeká,
duši tvoji
vezme ti zlehka.

Čeká však
na přání poslední,
zakrylm mrak
oblohu k poledni.

Tak řekni,
co na jazyku máš,
poklekni,
když žádáš.

Odpověď už znáš,
ta však nemůže být,
i tak ústa otvíráš,
křičíš "Chci žít!".

Poslední přání,
poslední vzdech,
místo života cítíš,
ledový polibek na svých rtech.

Duše se ztrácí,
smrt odchází též,
v bílých mracích
odpověď nenajdeš.

Autor Elie, 10.09.2010
Přečteno 404x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji:)

25.09.2010 22:47:00 | Elie

Jaktože si tě nikdo nevšim? Patříš k nadprůměru ;)

22.09.2010 20:23:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí