Poklad

Poklad

Anotace: Poklad dostupný každému...

Sbírka: Duhové kvítí

Čistou vodu nabrat ze studánky,
nechat zpívat celý les.
V dlaních vidět zářit Slunce v kapce vody,
průzračné tak, že se tají dech.

Jít pěšinou plnou květů sedmikrásek,
prostých ve své vznešenosti.
Zbavit se pout dávných lásek
a všeho, co dál nelze nésti.

Za sebou mít čistý stůl
a ná účtě vše vyrovnáno.
Prožít plně lehkost bytí s vědomím,
že vše je dáno.

Za všechno pak poděkovat,
Světlu podat volné ruce,
vstříc mu spěchat s jistotou
a naleznout v něm poklad srdce.
Autor Danga, 16.09.2010
Přečteno 424x
Tipy 10
Poslední tipující: Antares, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za všechno pak poděkovat,
Světlu podat volné ruce,
vstříc mu spěchat s jistotou
a naleznout v něm poklad srdce.

Píšeš procítěně a srdíčkem a to je právě to opravdové a krásné
Veké ST!

16.09.2010 18:26:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí