BOHOVÉ

BOHOVÉ

Najdi si víru.
Vlastně…. Proč je tolik náboženství.
Není to zmatek mezi bohy?
Možná je jenom jeden?
Nebo je jich víc?
A kradou si nás mezi sebou,
dělají si čárky.

Pak se porvou,
jeden bůh,
zabije toho druhého
ale ty,
ty už se nikdy nedozvíš,
že ten tvůj bůh,
nežije!

Už nebudu,
Prosit….
Plakat….
Smát se….
Odpouštět….
A doufat….
Už budu,
jen poslední pouto,
s tímto životem.

Nemám….
Nechci….
Nepotřebuji….
Nedostanu!

Plujeme s časem,
ve světě bez časů,
kde lidské bytí,
a smysl veškerého dění,
je prázdným tajemstvím.
Vzhledem k rotaci země,
nohama na horu,
a hlavou dolů.

V umělecko hmatné přírodě,
se učíme věřit v boha.
modlíme se za hříchy,
ve světě bez časů.
Hájíme čest,
a spravedlnost!

A vrah zahubí obětˇ….
Muži znásilňují ženy….
Některé jsou panny….
Děvka zmaří lásku….

Zapálíme si cigaretu,

utřeme si slzy,

protože tohle,

tohle je ten náš svět!!!
Autor ZILA78, 25.09.2010
Přečteno 461x
Tipy 17
Poslední tipující: Jin&Jang, Danga, WAYWARD, Strixa, labuť, Kubino 2, jedam, Květka Š., CULIKATÁ, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zkurvenej...

20.02.2017 23:47:36 | Jin&Jang

...to je moje parketa ST
(dávněji jsem napsal též,někde to tu je:)

01.10.2010 20:41:00 | WAYWARD

nevim přesně proč, ale ST. prostě fakt dobrý..

26.09.2010 14:58:00 | Strixa

HM, SPÍŠ ÚVAHA, nedával bych to do veršů a možná ještě trochu rozvedl :-)

25.09.2010 07:40:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí