Nový začátek

Nový začátek

Anotace: volný verš a je to krátké :)

Počkám, až s palcovými titulky
Vyjde zpráva o konci světa

Anebo radši o slavnostním otevření
Nového ráje

Budu tleskat
Až důstojný pán v obleku
- a s vousem bělejším než sváteční košile -
Přestřihne rudou pásku
A rozbije láhev šampusu o hada
A na polici si pak dám
Ohryzek jablka
Který najdu mezi keři
Autor Krapet, 28.09.2010
Přečteno 408x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Judita, Martin Švarc, Danga, Gabrielle, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemně podaná symbolika.

01.10.2010 13:29:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí