A je to v prdeli

A je to v prdeli

Anotace: ...a kde jinde jsme?

Svá slova pronášel,
na hřebech hor, kde vítr ho mohl poslouchat,
a i ten mohl více udělat než ti, kteří ho znají,
vždyť přinesl víno místo vody pramenité.

Nastav tvář! Facku ti jednu dám,
nastav i druhou tvář! Vždyť zlobit se přece nedá,
na lidi, kteří ublíží, nechť je jim odpuštěno,
vždyť nechceme dopadnout stejně jako oni.

A teď je to akorát v prdeli,
soused souseda fackuje,
milenky milují se navzájem, v hříchu,
který mužskému oku lahodí,
vždyť pohled na dívky líbající se není k zahození.

Místo vody víno už nikdy nenosí,
jen jed, pro ty druhé, které sám opíjet chce,
pro pokušení, pokušení svého bezpohlavního těla,
a nikdy z nich nikdo nehodí kamenem,
vždyť i nevinný je nakonec životem vinen.

Kam tyto kroky vedou? Kam naše cesta směřuje?
Neděkujme bohu, jen naše jsou totiž srdce,
ale berme si příklady, že slova nejsou vše,
a že bolest nás nutí dále prožívat život,
a k polibkům se vždy obracet.

A je to v prdeli,
všechna slova co v knize všech knih jsou,
v životě v ruce jsem jí neměl,
ale jasná je mi jedna z mála věcí:
„Věřit v sebe, je více než věřit v Boha…“
Autor Láďa, 13.10.2010
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna

14.10.2010 19:33:00 | 4LJFilip

Tip za revoluční vyjádření...

14.10.2010 14:15:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí