Církev

Církev

Anotace: proti církvi proti víře

Církev

Všichni znáte ten soubor
soubor lásky něhy věrnosti
jsou to schody do nebe
nikoli vyvedu vás z omylu
zrada,podraz,krev a násilí

však se mrkněte na nádvoří
kde popravy sou na dením pořádku
upálení,setnutí či oběšení
prej máme ještě na výběr
jen když se vzdáme našeho boha

Prý sme kacíři, zloba či hrozba
plivám k nohám církve
tímto kážu pijte všichni víno
jezte všichni chléb,
patří totiž kurva nám všem

Církev odporné zkrvavené
lůno arcibiskupů.
Smilstvo krev a meče
z jejich poháru lež proudem teče
prý naše výra a bůh je ďábel

nikoli jen jejich víra má tři kříže
bohatsví a slávu, všichni zvedněte hlavu
už končí vláda církve, řikám že je konec
konec lžím smilstvu a beznaděje
Autor The Crow, 20.10.2010
Přečteno 439x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,ani já církev nemusím, ale toto mi nepasuje..Je tam víc emocí než objektivity..

24.10.2010 12:53:00 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí