farářským dětem

farářským dětem

Anotace: v evangelických sborech je zvláštní skupina lidí, rodina faráře a jeho děti...(samozřejmě katoličtí faráři rodinu nemají, evangeličtí ano). Cítím s nimi a moc jim fandím, často je jejich situace hodně těžká

snažíš se nedělat ostudu
co by si lidé mysleli
vysoké nároky okolí
drtí Tě jak kruté soukolí

ostatní nikdo tak nesoudí
nikdo ostatní nezkoumá
na Tobě každičkou chybičku
každý zná za malou chviličku

v kázání často jsi zmíněný
před zraky lidí jsi odkrytý
všechny Tvé průšvihy každý zná
jak nahý na kříži přibitý

srdce Ti pomalu vychládá
tu krutou roli už nezvládáš
jako hrob bílý si připadáš
do sebe sama se zavíráš

až budeš před trůnem Božím stát
až s tátou přijdeš do nebe
čeká tam každého odměna
veliká čeká tam na Tebe
Autor Ik, 17.11.2010
Přečteno 533x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapika, Maryje..., René Vulkán, NikitaNikaT., Bíša, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí