Valhala

Valhala

Anotace: jak to asi napsat...no...Valhala... jo a když se to někde nebude rýmovat tak na to nekoukejte...to byly průběžný ůpravy při psaní písničky...

Valhala mě čeká,
Valhala mě vítá
Odin se mých válečníků nedopočítá
Už nám brány otvírá
Bude nás přesila
pohané svou čest neztrácí
Rodnou půbu dětem navrací!
Odin a Thor
dívají se za obzor
Jdu zástupy padlých,
Valkýrou vedených.
Valhala, síň bojovníků,
štíty mrtvých zdobená,
proudy medoviny do rohů,
ty víš co to znamená!

Valkýra tě po smrti provází,
když na bojišti duše nachází...
Autor hell_o88, 29.11.2010
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: bloodysunset
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí