Podvečerní modlitba

Podvečerní modlitba

Anotace: ne, nejsem křesťan, ale byl bych občas rád, kdyby se jejich modlitby vyslyšely, pokud se modlí za lepší ideály:)

a přílišným a nemístným
sobectvím, a tyranií
pokouším se prokousat
nekonečnou litanií.

Prosíme tě, žádáme tě,
vím, že ty nás vyslyšíš!
Cítíme to v skrytu duše,
věříme v to o to spíš.

žádosti těch bezmocných,
prosby, nářky, pokání
letí k nebi jako dým.
Jen já se vůbec neskláním.

Jeden jediný důvod mám -
Ať prosby, žádosti a přání
splníš spíše těm,
jimž život nestraní.
Autor Alfie, 04.12.2010
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí