Nebe / Peklo / Ráj

Nebe / Peklo / Ráj

V pekle pod kotlem se přiloží,
oheň teple zahoří.
Černé duše stoupaj níže,
Hnátám ďábla jsou hned blíže.
Skřeky duší nesou se zdmi
"Prosím, svatí pomcte mi ! "
Nadě je pryč, každý to hned chápe,
když satanova ruka po duši se sápe.

Brána nebe rozevře se,
ladné tóny vítr nese.
Širé pláně barvy modré,
ujistí že vše je dobré.
Pryč sou všechny potíže,
jak krásný je stav bez tíže.

Ráj prý má být níž než nebe,
postihnout má mě i tebe.
Má však výš být než-li peklo,
až se moje srdce leklo.
Že ráj má být tenhle svět???
..... :D :D :D :D :D :D
Autor Daniel Osbourne, 07.12.2010
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Psychicky.labilni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí