Pozvání k večeři

Pozvání k večeři

Anotace: ...

Co hoří? Co plápolá?
Zlo nepřemůže, nezdolá.
Co studí? Co mrazí?
Zlo neomotá, neporazí.
Co se tají s každým dechem?
Nepředběhne čas svým spěchem.
Kam až dovolíme jít?
Diamanty, zlata třpyt?
Ať už zní příslib na cokoli.
Netvařme se, že jsme totální voli.
Ručička podaná, hedvábná rukavice.
Holub se zastavil, naději nese holubice.
Přál si vítěztví a zneužil příměří.
Teď Bůh své váhy opráší a spravedlivě naměří.
Autor Inge, 07.12.2010
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: Doradan, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí