Nesmíme fňukat ani brečet

Nesmíme fňukat ani brečet

Anotace: ...

Poslušnost, meč ztupený i ostrý!
Kdo úkolu se chopí, kdo se jej zhostí?
Tak lámej chleba do dvanácti.
Zahnali nás do kouta, však nejsme v pasti.
Až do krajnosti a pak pomalu zpátky.
Nejde už o dětství, odložme dětské hrátky.
Nepokouším Tě, Tvůj rozum svírá démon.
Dokaž, že přemýšlíš, nejsi tupý, žádné seno.
Dokončeno a na počátku, děkuji všem!
Díky za Život, Bůh nesmí býti potupen!
Má kaluž krve teče,
nabruste svoje meče,
podmínka není vkleče!
Autor Inge, 07.12.2010
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Doradan, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí