Povstaň

Povstaň

Anotace: to z čeho se uctívači židokřesťanského "boha" asi bojí...

Anděli z nebe padlý, Satane!
Ihned povstaň ať kresťan zhyne!
Konej zlo,apokalypsu,
ať Ježíš pozná, že jsme tu!

Obracený kříž bude na obzoru,
teprve teď pozná Sodomu, Gomoru
Lidstvo nepatří na zemi.
Pro to jsou démoni zrozeni!

Satane a démoni!
Ukažte pro co jste zrozeni.
Plameny pekel ukáží svou moc,
svět zažije nekonečnou noc

Anděl z nebe padlý, Satan
Vzkřísil svou bojovou jednotku
A země dostavá novou tvář,
tvář poroby a smutku!

Apokalypsa znovu ukázala svou moc
a vznešení démoni mění den v noc!
Slunce již nikdy nevysvitne,
země v život neprocitne...

A tak země se měni v peklo,
Zemské járdo vyhaslo,
démonů rej povzneslo,
již nikdy neuvidíš denní světlo.
Autor hell_o88, 08.12.2010
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, Sladkalu, ann-ihilation, bloodysunset
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kvalitka, po pár rytmických úpravách by se to skvěle hodilo jako textík nějaké blackařské smečky. Njn, kolik je asi na literu blackařů, že...?:-)

09.12.2010 11:13:00 | bloodysunset

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí