právní rejstřík

právní rejstřík

Anotace: 101 feat. M.

Sbírka: JDI

Vánoce už přichází
ve vaně je kapřík
přede mnou pár nesnází
zbývá právní rejstřík

poté smlouvy na internet dát
všechny pečlivě zaškatulkovat
proč ty smlouvy jdou tak líně?
Já už jich mám plné skříně

ale přece nevadí
žít tak trochu v pozadí
vždyť i přece rejstřík právní
řídí jenom lidé správní..
Autor Ska_Ne, 12.12.2010
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí