stigma

stigma

Anotace: ten jeden verš je dost mimo ale nevím co s ním

Chci být růží mrazem spálenou
chci být stromem bleskem rozťatým
chci padat na zem v kolenou
mít srdce ne pro sebe ale pro ně pře-zlatým
chci utišit má slova
a ztlumit můj dech
chci smířit mé srdce
chci cítit podporu na zádech

tvůj dotek či dech v slze mít
a myšlenku vzhůru
kupředu a odvážně k tobě jít
k nebeskému trůnu
Autor FMK, 12.12.2010
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí