Vánoční zastavení

Vánoční zastavení

Anotace: Když první hvězda rozsvítí se, v tichosti své nádhery...

Když první hvězda rozsvítí se,
v tichosti své nádhery,
tak mnohá srdce vyjasní se,
a lásky plamen zahoří.

Jen člověk skrytý ve věčnosti,
který se s láskou rozdává,
dokáže mluvit o věrnosti,
nemusejíc se přemáhat.

Jak mateřské pohlazení,
Zní jeho slova srdečná,
která tu jsou, když on tu není,
pro naše srdce netečná.

Snad jenom tiché zastavení,
dokáže nalézt jeho hlas,
v radosti proměnit osamnění
a nálezt sebe, v tento čas.
Autor Trash75, 13.12.2010
Přečteno 559x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Antares, danav, staranna, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásné.

16.12.2010 16:05:00 | Antares

Hezké..

14.12.2010 09:40:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí