Střípek Nadějí

Střípek Nadějí

Anotace: ...

Skrz na skrz je zde člověk zkažený
v jeho těle poslední střípek nadějí
vysí nepovšimnut, jak je krásný
to jest víra - poklad jeho nejdražší

zmítán bolestí tohoto světa
avšak se jeho střípek nevzdá
pomalu v temnotě těla padá
na tisícé úlomků se rozpadá

každý úlomek ho láskou zahřívá
každý úlomek mu Boží naději připomíná
tak jsem vyšel z temnoty na světlo
tak jsem spatřil Pastýře svého
Autor Alexej, 30.12.2010
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: vOrange, Danga, Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí