Jen dál...

Jen dál...

Anotace: ...

Kristus je Bůh, co přijal člověka,
Buddha je člověk, jež chce býti Bohu roven.
Pokora a pýcha, bitva odvěká.
Nechci být svatá, nechci být Bohem.
Více moudra nemám, než je Tvé srdce.
A hlavu Tvou dali zdobit trnce.
Jeřáb se prolét nad krajinou
a vlny ožívají, hynou.
Jiná je rosa, když mé oči vidí,
jiná jsi Ty a jiní lidi.
Jen dýchej, zkus to zas a znova,
dej Bohu šanci, jdi se schovat.
Vlci už brousí své drápy,
zkrotí je On, Svatý.
Pak jehně nepozná už obavy a strach,
a člověku je cizí povzdech ach.
Jsme na vlnách a vlna ovce hřeje.
Nevidíš, co se s náma děje?
Venku je duha, venku leje.
Strom vydal své plody,
nevchází do hospody.
Jde tam, kde bída není špína,
a zem je tichá, vítá Syna.
Autor Inge, 01.01.2011
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, zenge, mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí