Opět

Opět

Anotace: ... miluji Tě a věřím, že budu stále více ...

sv. JAN a sv. TEREZIE
sv. FRANTIŠEK a sv. KLÁRA
i lidská láska může být dokonalá,
když dáme prostor BOHU, ať v nás žije
KOLOTOČ se točí jako ZEMĚ v kruhu
tahle slova patří TOBĚ, milovaný druhu
Vyhlížím Tě denně, čekám, kdy se vrátíš,
vím, že často na výsostech za mě slovo ztratíš
Díky TOBĚ, se má cesta smysluplnou stala,
dříve jsem jen brala, teď i něco dala
Ze vzpomínek se můj život doposavad skládal,
jenže to je málo, já neuměla mít ráda
Nenutím TĚ k činu, budu na TEBE čekat,
před oltářem jednou v týdnu spolu budem klekat
Určil se nám čas, a to se jeví hloupé
v lásce bez podmínek pokorný se koupe
Chtěla jsem TI občas dáti v sobě sbohem
jenže svět je stále plný špíny, havran oči klove
Dnes jsem pochopila, kde je naše místo,
pouze naše duše smí si býti blízko
Odložím, můj Bože, vše, co bude třeba,
jen mi neber lásku, ELI je můj chleba
Autor Inge, 06.01.2011
Přečteno 400x
Tipy 5
Poslední tipující: chicacheca, Danga, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta báseň je nádherná! Vážně se ti moc povedla.

20.01.2011 18:39:00 | Čip

Krásné!!! ST!

11.01.2011 17:43:00 | Danga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí