Nepojmenovatelný

Nepojmenovatelný

Anotace: Co říci o bezejmenném, nepojmenovatelném a nepoznatelném? Snaha o nemožné.

Nejde o něm říci cokoliv podstatného
Věřím jen a doufám že je to on
Proč tolik prudí lidi v dnešním světě
Nechtějí slova chtějí ho vidět a to je
problém
Vyrvat si srdce a ukázat jim k němu cestu
Jak ten mladík v ruské báji a pak klesnout
v jeho jasu
Chtěl bych jim říci on vás má rád
Je to však banální a asi by mne za to pokáral
Viděl jsem ho anebo koutkem oka zahléd´
Namlouvám si to anebo jsem fér?
Co říci aby to nebyla pánbičkářská fráze?
Mlčet a smát se a říkat - je mi blaze?
Nemám trpělivost sedět v Lotosovém sedu
Střelná je modlitba a pak jen čekat v tichu...
Autor francouz.s, 08.01.2011
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přála bych si tvou víru a nepřeju ti moje pochybnosti

02.02.2011 20:10:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí