Polemika s Ateistou

Polemika s Ateistou

Třeba se mýlím, třeba mám pravdu
třeba si budete čistit sluch
třeba se rouhám, třeba jsem cynik
myslím však na to, že hloupý je Bůh

Jestli jsem uhodl, že je to blbec
potom mne nemine smrti trest
Blbce vždy pravda jen irituje
nechá se pýchou a egem vést

Pokud se mýlím však, bude to jiné
praští mě bleskem a žít budu dál
Chytrému napoví, hloupého trkne
snadno mě donutí, abych se kál
Autor Giuseppe_Lumík, 28.02.2011
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: Fanosh, JR, Aurora.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach, Vejlýn zasejc perlí... :-)

07.03.2011 16:35:00 | JiřÝ

Kdyby si Bůh přál, aby si se kál, tak by se už přece dávno ukázal!

02.03.2011 22:09:00 | Aurora.

Tak,už jsi nám to vysvětlil jak to vlastně všechno je,teď vyčurat a spat!:-)

01.03.2011 16:29:00 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí