Mezi nebem…

Mezi nebem…

Anotace: Status Quo...

Mezi nebem a zemí,jest pomyslná čára
kde území nikoho jest,
jeden nebe blahořečí,druhý peklo kárá
kde každému jeho jest.
Ďábel s úšklebkem za zády se nám směje,
když rukou hladíme kříž,
anděl na kůru své ódy pěje,
na radost,duše, jež našla skrýš.
Autor Medvídek@.., 17.03.2011
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: Pevya, Gabrielle, CULIKATÁ, Tvůj kamarád Kodein, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí