Soudný den

Soudný den

Anotace: omlouvam se dopředu za mluvnici, prosim podivejte se na to a ohodnot te obsah děkuju

Soudný den
Po příchodu slunce na oblohu
Začíná den, který pamatovat si budou
Už stojí, sou dřevěný hřebama stlučený
Už pohled z nich jde strach

Když brali a ničili zem tyranizovali
Nebylo jim smilstvo drahé ,
Tak pánové ted stojíte jak kacíři
Před soudem, který vyřkne ortel váš

Ptám se vás, vini či nevini,
Jen slzy a kamená tvář
Nni čemu se divit vždyť váš pán
Je samotný lhář

Už je vedou, táhnou v okovech a provazech
Bude revolta, bude dnes den kdy s otrokářema zkoncujem
Na pranýř s nimi, setnout hlavu, pověsit, nikoli upálit
Hlas lidu rozhodl, bude te popraveni tak jak vy jste konali

Už je věšej provaz kolem krku poutaj
Už je svazují na hranici házejí
Už jim hlavu na špalek pokládají
Kate konej svou práci jsou vini mnoha zvrácenostmi
Autor The Crow, 26.03.2011
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí