KŘÍDLA ANDĚLA

KŘÍDLA ANDĚLA

Anotace: ANDĚL A JEHO KŘÍDLA

Křídla anděla
Když jsem viděl prve svět,
viděl jsem anděla nebes.
Jeho křídla leskla se,
jako slunce na křídlech hvězd.
A teď, po deseti letech vidím je zas,
jako svatý obrázek připlul ke mně ten starý čas.
A teď když se probudím,
vidím křídla anděla,
jak sešla z nebe,
bez anděla nositele.
Vždy mi dobře poradila,
když problém jsem měl,
a teď já zas na oplátku,
anděla přivolat jsem měl.
Volal jsem, volal,
anděl z nebes vyskočil,
poděkoval za křídla,
a už jsem ho nespatřil víc.
Autor Naďa, 05.04.2011
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí