Říkají mi Bůh

Říkají mi Bůh

Anotace: O Bohu, kdo je Bůh

Zabil jsem nožem,
srdce jsem vyřízl,
navždy jsem bohem,
v pasti jsem uvízl.

Stal jsem se pánem,
králem vší bolesti,
se slovem amen
jsem dokončil neštěstí.

Hleděl jsem na ně,
přede mnou leželi,
zkurvené saně,
naštěstí zemřeli.

Hleděl jsem na ně
a tiše se smál.
To se tak stane,
když vrahem je král.

Ruce mám krvavé,
tisíce mrtvých,
slyšte mě vrahové,
co já všechno stih.

Když kráčím po cestě,
ranění pláčou,
kdo já jsem, neřešte,
ať dál slzy tečou.

Mnoho jmen nosím,
ale na vše jsem sám,
často však slyším,
že všeho jsem pán.

Říkají mi bůh.
Autor Jacques-ds, 22.04.2011
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Vodoměrka, Do Ga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to co popisujes nedela buh ale lide ;) asi si pletes dojmy s pojmy ;)

15.05.2011 15:55:00 | Maya VV

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí